Service og synsklargøring

Automekaniker for dig

Service af din bil hos Skjolds i Fredericia

Trænger din bil til service eller har den en mislyd, så kontakt os på telefon eller udfyld vores serviceformular. Så tager vi med det samme hånd om din bil.

Hos Skjolds arbejder vi for, at sikre din bil omhyggeligt kontrolleres, så den forbliver sikker på vejen. Mange mennesker overser services på deres bil, men vidste du, at en regelmæssig bilservice kan bidrage til at reducere slitagepåvirkningen, risikoen for sammenbrud og yderligere omkostninger i fremtiden.

Reparation i tæt dialog med kunden

Vi sørger altid for en tæt dialog med dig, inden vi igangsætter større reparationer, dermed har du altid kontrol over forløbet. Hvis vi oplever behov for yderligere udbedring af skader på din bil, eller udvidet service, så kontakter vi dig. Derfor kommer der heller ingen uforudsete udgifter ifm. reparation eller service af din bil i vores autoværksted.

Gratis påfyldning af sprinklervæske ved alle service

Kom til automekaniker i Smidstrup og få synsklargøring

Sørg for at bestille tid til synsklargøring, allerede når du bliver indkaldt til periodisk syn, så vi har tid til at planlægge reparationen. Vi gennemgår din bil og tjekker de områder som skal være i orden. Hvis det kræver reparation af bilen, er vi naturligvis klar til dette og giver gerne et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at gøre din bil klar.

Vi ser os selv som en automekaniker med fokus på detaljer og pris, og når du bestiller en tid til synsklargøring i vores autoværksted i Smidstrup, sørger vi for at lave et tilbud, der er skræddersyet til dit køretøj.

Undgå bilsyn mere end en gang

Når du lader os klargøre din bil til syn gennemgår vi alle de vigtige områder f.eks.
  • Bremser
  • Lygter
  • Styretøjet
  • Dæk
  • Støddæmpere
  • Karosseriet
  • Undervognen
  • Forruden

Sikker på vejen

Ydelsen af dine bildæk er noget, du ikke kan ignorere; de bogstaveligt talt holder dig på vejen i alle vejr- og vejforhold. Hos Skjolds ved vi præcist, hvad vi skal kigge efter, så forvent de bedste produkter til den bedste pris.

Dækskifte i Smidstrup: Få sikret din bil

Brug os som din lokale automekaniker i Smidstrup, når du skal have skiftet eller vurderet dæk. Vi forstår vigtigheden af pålidelige bildæk og tilbyder professionel service, der omfatter dæktyperne sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Med vores ekspertise og nøje udvalgte dæk garanterer vi, at din køreoplevelse forbliver sikker og problemfri.

Service af bremser

De hjælper dig med at bremse og stoppe når det er nødvendigt. Bremserne på din bil er ret komplicerede og involverer sliddele. Over tid kan ydelsen af dine bilbremser reduceres. Det er ofte gradvist, og du bemærker det givetvis ikke før, du skal bremse i en nødsituation.

Vi anbefaler derfor altid at få dine bremser gennemset jævnligt, så vi kan nå at udføre de nødvendige udskiftninger eller reparationer inden, du har akut brug for dem.


Vi kører din bil til synshallen – godkendelse ved 1. syn


Udfyld nedenstående formular med dato for hvornår det passer dig bedst med servicering af din bil.

Værkstedet finder du i Smidstrup nær Fredericia

SALG OG MONTERING AF
DÆK OG FÆLGE OP TIL 26 TOMMER
Vi er altid klar med et godt tilbud til dig.

MANGE ÅRS ERFARING
OGSÅ MED AMERIKANSKE BILER
Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, samt synsklargøring og alle former for mekaniske reparationer.

FABRIKSGARANTI
VED SERVICE
Når du får lavet service hos Skjolds Værksted,
bevare du bilens fabriksgaranti.