Skjolds historie

Automekaniker med kunden i fokus

Det hele startede med en svensknøgle og fire dæk

Autoværkstedet i Smidstrup har siden 2oo5, summet af liv, olie og højt humør

Skjold’s værksted åbnede i Smidstrup (nær Fredericia) i 2005 med kun Peter til at svinge svensknøglen, men blot et par år senere var der så meget gang i forretningen at Bibi (Peter’s kone) trådte til og allerede i 2008 var både Peter og Bibi på fuld tid. Hen over årene har der været lærlinge tilknyttet autoværkstedet, men ønsket har alle årene været at holde tæt kontakt til kunden og et fokus på den gode service. Der har derfor ikke været et ønske om at udvide med yderligere automekanikere. Både Peter og Bibi har mange års erfaring som automekaniker og følger begge efteruddannelsesprogrammer på Autovidenscenter Fyn for at holde sig opdaterede med alle de nye bilmærker.

Autoværkstedet i Smidstrup har altid været udstyret til at håndtere alle mærker og modeller, hvilket de lokale kunder fra Smidstrup og omegn er velkendte med. Værkstedet har desuden gennem mange år haft en fast kundekreds fra Børkop og Brejning området.

Så søger du et autoværksted omkring Fredericia, hvor kunden er i centrum, skal du endelig kigge forbi.

Autoreparation helt enkelt

Skjolds begyndte med en simpel tro – vores tro – på, at der er en bedre måde at drive et autoværksted på. Peter udviklede sin drøm om at åbne en anden type forretning, en der sætter kunderelationer højt og forstår  hvad grundighed betyder – fokus skulle være på sikkerhed, pålidelighed og kvalitet. Der skulle arbejdes med biler, men mennesket skulle være i centrum, både kunder og medarbejdere.

 

Kvalitet i reparation af bilen

Vores mission hos Skjolds er at få din bil betjent på den mest behagelige og gennemsigtige måde for dig som vores kunde. Vi forpligter os til at give dig den højeste kvalitet af professionelle reparationer og service til en fair pris.
Vi anerkender dit behov for ekstraordinær kundeservice, og vi bakker vores engagement op med de bedste garantier i branchen.
Vi er så sikre på kvaliteten af ​​de dele vi bruger og vores mekanikeres færdigheder, at vi ikke er bange for at påtage os selv de mest umulige opgaver.

Hvorfor vælge Skjolds?

Vores kunder kører gerne nogle ekstra kilometer for vores kendte service. Derfor dækker vi også store dele af trekantområdet, omkring Fredericia.

  • Vi benytter kvalitetsdele
  • 3 års garanti på alle dele
  • Servicerer alle bilmærker
  • Hurtig og nem betjening
  • Dygtige mekanikere
  • Lånebil

SALG OG MONTERING AF
DÆK OG FÆLGE OP TIL 26 TOMMER
Vi er altid klar med et godt tilbud til dig.

MANGE ÅRS ERFARING
OGSÅ MED AMERIKANSKE BILER
Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, samt synsklargøring og alle former for mekaniske reparationer.

FABRIKSGARANTI
VED SERVICE
Når du får lavet service hos Skjolds Værksted,
bevare du bilens fabriksgaranti.