Brugte biler sælges i Smidstrup

Vi har altid et godt tilbud
Er du på udkig efter en brugt bil, så har vi måske hvad du leder efter. Vi er altid klar til at vise vores biler frem uden du skal føle dig forpligtet til at købe. Er du interesseret i at sælge din egen tager vi den gerne i bytte.

NYSYNET, NY SERVICERET, NY TANDREM.

SÆLGES FOR KUNDE !

47.500,-
Model:
Renault Clio
Årgang:
2012
Km:
123.000
Brændstof:
Diesel
Km/l:
27,8
Grøn ejer afgift:
1080,-
Syn:
Nysynet
Anhængertræk:
Nej
Udstyr

Cruise control, Metallak, El-ruder for, 3-punktsseler ved alle sæder, ABS-bremser, Forsæder m. varme, Førerairbag, Passagerairbag, Aircondition, Tågeforlygter, Kørecomputer, 15″ stålfælge, Læderrat, Elektronisk startspærre, ESP, Isofix-beslag, Indfarvede dørhåndtag, 12V stik i midterkonsol, Splitbagsæde 60/40, Indfarvede sidespejle, Radio med bluetooth og navigation.

Køb Brugt Bil hos Skjold’s Værksted i Smidstrup

Ønsker du at købe en brugt bil med tryghed og kvalitet? Velkommen til Skjold’s Værksted i Smidstrup, hvor vi har specialiseret os i salg af brugte biler og den gode service.

Salg af Brugte Biler i Smidstrup: Din Tryghed, Vores Prioritet

Vores værksted åbnede dørene i Smidstrup i 2005 og har siden da været et pålideligt valg for lokalbefolkningen og kunder fra Børkop og Brejning områderne.

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde biler af høj kvalitet, og derfor er vores værksted udstyret til at håndtere alle mærker og modeller. Med mange års erfaring og løbende efteruddannelse på Autovidenscenter Fyn er vi altid opdateret med de nyeste bilmærker og teknologier.

Når du handler hos Skjold’s Værksted, kan du være sikker på at få en brugt bil af høj kvalitet, der er blevet gennemgået grundigt. Vi lægger vægt på gennemsigtighed og ærlighed.

Uanset om du er på udkig efter en lille bybil, en rummelig familiebil eller noget midt imellem, er vi sikre på, at vi kan finde den rette bil til dig. Besøg Skjold’s Værksted i Smidstrup, når du leder efter din næste brugte bil.

VI HJÆLPER
MED AT FINDE DEN RIGTIGE BIL
Vi er kun interesseret i glade kunder og hjælper gerne med at finde den næste bil samt alt det praktiske.

INDIVIDUEL SERVICE
TILPASSET DINE BEHOV
Vi råder over flere moderne testere, og har derfor mulighed for at fejludlæse på alle bilmærker.

FORSIKRINGSSKADER
VI FÅR DIG PÅ VEJEN IGEN
Glas-skader & udskiftning af frontruder