Hjælp til ny bil

Har du brug for hjælp til at finde din næste bil?

Hos Skjolds ønsker vi at hjælpe vores kunder så godt som muligt over i en ny bil, som passer perfekt til behovet. Derfor kan du henvende dig til os med dine ønsker og så finder vi drømmebilen til den rigtige pris og med vores gode service. Vi er altid klar på en snak omkring dine ønsker til en fremtidig bil – besøg os i værkstedet i Smidstrup, giv os et kald eller brug formularen nedenfor.

Når vi skal finde en ny bil i Fredericia området har vi altid fokus på at bilens kvalitet er helt i orden og sørger for den nødvendige service, så den er køreklar til dig.

Garanti når vi finder en ny bil til dig

Hvis du har købt en bil med mangler hos en bilforhandler, kan du klage. Det hedder også at reklamere. Lovgivningen siger at bilforhandleren skal give 3 måneders garanti. Hos os ønsker vi at levere den ekstra service, at du som kunde har 6 måneders garanti. Dette gør vi, fordi vi tror på vi finde det helt rigtige match mellem dig og en ny bil.

Hvad koster det dig?

Alt efter om der skal laves noget på bilen, vil der være en udgift forbundet med opgaven ud over selve indkøbsprisen på bilen. Har du en specifik pris, som en eventuel ny bil skal koste, tager vi selvfølgelig også højde for dette.

Hvordan fungerer det?

Når du kontakter os, gennemgår vi forespørgslen med dig i et forsøg på at blive så specifik som muligt omkring dine ønsker. Har du f.eks. brug for en bil med stort bagage rum, der absolut ikke må være hvid og skal have 4 døre?

Når vi har samlet alle relevante informationer sammen, sætter vi gang i jagten på den rigtige bil.

Efter vi har fundet den eller de mulige biler, som lever op til dine ønsker, præsenterer vi dem for dig.

Når vi er enige om den konkrete bil, får vi den ind på værkstedet i Smidstrup til gennemsyn. Sådan sikrer vi den bedst mulige oplevelse og højeste køreglæde for dig som kunde i en ny bil.

Herefter overdrages bilen til dig og du kan nyde dit køb med ro i sindet.

Skriv til os med dine ønsker, så ringer vi dig op

SALG OG MONTERING AF
DÆK OG FÆLGE OP TIL 26 TOMMER
Vi er altid klar med et godt tilbud til dig.

MANGE ÅRS ERFARING
OGSÅ MED AMERIKANSKE BILER
Vi tilbyder alle former for reparation og service af din bil, samt synsklargøring og alle former for mekaniske reparationer.

FABRIKSGARANTI
VED SERVICE
Når du får lavet service hos Skjolds Værksted,
bevare du bilens fabriksgaranti.